rose roses

Rabu, 30 Disember 2009

Sabtu, 26 Disember 2009

suasana dalaman rumah baru

Rose Roses
Inilah hasil setelah hampir 1 bulan berpindah ke sini. Kat sini merupakan ruang tamu rose roses. Kalau ada apa2 yg tak sesuai tu bolehlah komen.


Setakat ini, idea ini saja yg dpt rose roses paparkan untuk menutup kekosongan blok kaca. Anak bujang ni tak habis2 nak jadi aultraman.

Riben tu kawan rose roses yg jahit.






pinggan kerang ni beli kat romantika, nampak2 terus beli.




Carpet anggur ni beli dgn mak rose roses.

Amboi3.... hero ni suka betul buat gaya.


Ini pula ruang menonton Rose Roses.


Tak habis2 aultraman ni.


Ini dining Rose Roses, kat sini juga tempt anak2 study. Maklumlah bilik tidur kecil.



Setakat ini , ini saja idea bg ruang dining, takpa coming soon Rose Roses touch up lg.

Inilah cermin Ikea yg susah nak psg tu,dah siap kena 2 sesi psg.

Hero ni mmg suka bergambar.






Sarung bantal roses, dah lama beli tunggu nak pakai kat rumah baru. Rasa2nya setakat ni saja yg dpt rose roses kongsi bersama. Sekarang ni tgh nak decorate landskap. Nanti kita lihat hasilnya. Tunggu...........

Jumaat, 25 Disember 2009

Sejarah timbul minat dengan hiasan dalaman.

Rose Roses
Inilah mentor Rose Roses, ibu yang tersayang Norizan bt Hj Muhammad, tak caya mari kita lihat rumah mentor Rose Roses.


Almari tu beli dgn Nani's Cottage kat Kemaman.


Cermin ni kalau sesiapa berminat area Kemaman dan Kuantan bolehlah contact Rose Roses 012-5075846 atau mak Rose Roses (Kak Zan ) 019-9831709.






Rose Roses blk kg suami kat Perlis

Hari jadi anak ke 3 Rose Roses Ahmad Faris Mirza yg ke 5 tahun


Tak sabar2 lg Faris nak mkn kek birthday dia.


kakaknya Nurul Fatina tolong potong kek kalau biar kat Faris hancur kek tu.

Suami dan anak2, sebelah Faris anak saudara .
Rose Roses

ruang ni pula masih dlm proses duk mereka-reka lagi



Rose Roses

cermin ni baru beli kat romantika kajang, singgah jap on the way blk dr kampung kat Perlis



Rose Roses

ruang2 ni dalam proses nak touch up, tgh duk cari idea. Siapa2 yg ada idea bglah sikit.



Rose Roses

Ruang ini adalah antara yang dah siap touch up, tapi tak tahulah kekal ke tak, sebab idea dtg tak kira masa, tengok2 ada perubahan lagi.


Rose Roses

sekarang ni tgh nak tauchup dinding rumah, yang paling pening nak pasang cermin Ikea ni, nampak yang dah siap kat rumah adik cantik, terus kirim beli, rupa2nya nak psg bukan main susah, kesian nazri bertukar profesion wiring jadi tukang pasang cermin pula. Ni baru sebelah, sebelah lagi tunggu lain hari pula, bnyk tupun kat 2 jam.


Rose Roses

tengah touch up rumah baru , pening juga kepala nak fikir susun atur barang2 dlm rumah, sekjp pusing sini sekjp sana. Hai, tak taulah.


Rose Roses

tengah touchup rumah baru



Rose Roses

Khamis, 24 Disember 2009

~roses family~


my luvly family..
time raye 2009 rmh mami n abah
dengan nurul faiqa auni
rumah mak saudara (ibu)
ahmad fadzlan & ahmad faris mirza
3 beradik d tepi pantai
ahmad faris mirza..
nurul fatina (lighting t'lebeh plak)
ahmad fadzlan
kakak n faiqa
nurul faiqa auni yg ucuk n tembam!

rose roses picture~rmh baru~


in progress...













baru pindah rmh..xsiap kemas lagi..